סכין סשימי וסושי יאנאגיבה לחיתוך דגים ללא עצמות 21 ס״מ טוג׳ירו יפן

סכין סשימי וסושי יאנאגיבה לחיתוך דגים ללא עצמות 21 ס״מ טוג׳ירו יפן

TOJIRO

380
סה״כ כולל משלוח: 380-418
אספקה מהירה

סכין סשימי וסושי יאנאגיבה לחיתוך דגים ללא עצמות 21 ס״מ טוג׳ירו יפן

  • מספר מכירה 3061537
  • מותג TOJIRO
סכין סשימי וסושי ״יאנאגיבה״ לחיתוך דגים ללא עצמות 21 ס״מ טוג׳ירו יפן לשימוש במטבח ביתי ומקצועי. נתונים טכניים אורך להב: 21 ס״מ. משקל: 85 גרם. ידית יפנית. פלדת להב: פלדת אל-חלד מוליבדנום ונדיום קשיחות HRC 58-59 הלהב מתאים ליד ימין דומיננטית. מגיע באריזת מתנה. תוצרת יפן.
אחריות
לכל החיים בשימוש לפי הוראות יצרן.

משלוח

בחירת סוג המשלוח תתבצע בקופה.

  • איסוף עצמי - חינם

    לפרטי האיסוף
  • משלוח ללוקר קרוב אליך - 25

  • משלוח לחנות קרובה אליך - 25

    - עד 4 ימי עסקים
  • שליח עד הבית - 38

    - יגיע אליך עד 4 ימי עסקים

או קני עכשיו במחיר:

380
סה״כ כולל משלוח: 380-418

עד 5 תשלומים ללא ריבית.

או עד 36 תשלומים בתוספת ריבית (לא כולל Paypal ו-Bit).
כמות
מעל 100 יחידות במלאי
נשמר שמירה

רכישה טלפונית

א׳-ה׳ 09:00-16:00

6187*
נשמר שמירה

משלוח

בחירת סוג המשלוח תתבצע בקופה.

  • איסוף עצמי - חינם

    לפרטי האיסוף
  • משלוח ללוקר קרוב אליך - 25

  • משלוח לחנות קרובה אליך - 25

    - עד 4 ימי עסקים
  • שליח עד הבית - 38

    - יגיע אליך עד 4 ימי עסקים

פרטים מלאים

תיאור מוצר

סכין סשימי וסושי ״יאנאגיבה״ לחיתוך דגים ללא עצמות 21 ס״מ טוג׳ירו יפן
לשימוש במטבח ביתי ומקצועי.

נתונים טכניים

אורך להב: 21 ס״מ.
משקל: 85 גרם.
ידית יפנית.
פלדת להב: פלדת אל-חלד מוליבדנום ונדיום קשיחות HRC 58-59
הלהב מתאים ליד ימין דומיננטית.
מגיע באריזת מתנה.
תוצרת יפן.

אודות הסכין

יָאנָאגִיבָּה
Yanagi-ba-bōchō
柳刃包丁 (פירוש מיפנית: סכין עלה ערבה)

יָאנָאגִיבָּה הייתה נפוצה במחוז קנסאי יפן להכנת סשימי, בעוד סכין טָקוֹבִיקִי (Takobiki) הייתה הסכין בה השתמשו במחוז קאנטו לסשימי.
שני הסכינים מושחזות בצד אחד של הלהב וההבדל הוא בגימור החוד של קצה הלהב. גימור החוד של יָאנָאגִיבָּה הוא בצורת עלה ערבה (Willow) וגימור החוד של טָקוֹבִיקִי הוא קטום. שני סגנונות הסכין נמצאים בשימוש ביפן וברחבי העולם.
הלהב של סכין יָאנָאגִיבָּה הוא צר וארוך ומאפשר חיתוך פיסות דג לסשימי בחיתוך אחד ארוך בלי צורך בפעולת משיכה ודחיפה או ״ניסור״ של הפילה העדין של הדג. שפת הלהב גם היא דקיקה מאוד ומאפשרת חיתוך נקי וחלק של סשימי.
שפים מקצועיים משתמשים בסכיני יָאנָאגִיבָּה או טָקוֹבִיקִי באורכים של 240 עד 360 מ״מ, תלוי באורך הדג. שפים ובשלנים ביתיים משתמשים בסכיני יאנאגיבה באורכים בין 210 ל- 240 מ״מ. סָאקִימָארוּ (Sakimaru) היא אחות פחות מוכרת של יָאנָאגִיבָּה ו- טָקוֹבִיקִי ומאופיינת בלהב מעוקל קמעה.
שפים ובשלנים עם יד שמאל דומיננטית אנא צרו קשר בנוגע לקניית יָאנָאגִיבָּה מתאימה.


שימוש ותחזוקה

יש לשטוף את הסכין במים חמים וסבון לאחר השימוש ולנגב מייד עם מגבת יבשה.
רצוי לא להשאיר בכיור רטוב לאורך זמן.
יש להשחיז באמצעות אבן השחזה או מוט קרמיקה, אין להשתמש במוט השחזה מתכתי (שטול).
אין לחתוך או לקצוץ עם הסכין מזון קפוא או עצמות.
אין להשתמש במדיח כלים לשטוף את הסכין.

טוג׳ירו Tojiro

חברת טוג׳ירו (Tojiro) נוסדה ב- 1955 ונחשבת אחת מחמש יצרני הסכינים הגדולים ביפן.
המומחיות של טוג׳ירו היא שילוב של מיכון מודרני עם עבודת יד אך יש להם גם סטודיו קטן ניפרד אשר מייצר סכיני שף מעולות מחושלות בעבודת יד.
תהליך הייצור במפעל טוג׳ירו מתחיל בתהליך הטבעה ממוכן אשר גוזר להבי סכינים מדפי פלדה גדולים של פלדת אל-חלד אשר עוטפת פלדת פחמן קשה. לאחר מכן מתחיל תהליך ידני ארוך של שלבי שחיקת (Grinding) הלהב וגימור הסכין.
טוג׳ירו מתמחה בעיקר בפלדה מסוג VG-10 אשר מצטיינת בתכונות אל-חלד מעולות, קשיות מתכת גבוהה (HRC 60-61) וקלות השחזה.

טוג׳ירו מייצרת מגוון רחב של סדרות סכינים מערביות ויפניות עם ידיות עץ, פלסטיק ומתכת. 

קראי עוד קראי פחות
מפרט טכני

מאפיינים כלליים

אחריות
אחריות
  • לכל החיים בשימוש לפי הוראות יצרן.
מצב מוצר
מצב מוצר
  • חדש
ציון ממוצע כוכבים
ציון ממוצע כוכבים
  • 0.0

מידות ומשקל

נפח מוצר
נפח מוצר
  • 2
קראי עוד קראי פחות
תנאי המכירה ומבצעים מיוחדים
פרטי מבצע אינם זמינים
קראי עוד קראי פחות
יש לך שאלות לגבי המוצר?
המומחים שלנו כאן כדי לעזור!
6187*
א׳-ה׳ 09:00-16:00